روغن سیاهدانه مدرسی؛ روغن سیاهدانه، فرآورده روغنی مرتبط با دانه سیاهدانه است. روغن این دانه با نام Nigella sativa seed oil در منابع رسمی مواد اولیه، کاربرد حالتدهی پوست دارد.
ویژگی مراقبتی روغن سیاهدانه
ویژگی قابل معرفی برای این ماده، نقش آن در فرمولهای مراقبت از پوست است. این کاربرد آرایشی، اثبات درمان بیماری پوستی یا اثر خوراکی محصول موجود نیست. درصد ترکیبات فعال و روش استخراج این بطری در اطلاعات فعلی مشخص نیست.
مشخصات روغن سیاهدانه مدرسی
- نام فرآورده: روغن سیاهدانه
- کاربرد شناختهشده ماده اولیه: حالتدهی پوست
- شکل عرضه: روغن در بطری
ویژگیهای ماده اولیه، معرفی عمومی آن است. حجم، روش استخراج و ترکیبات کامل این محصول هنوز در اطلاعات موجود روشن نیست. دستور روی ظرف را ملاک مصرف قرار دهید.
برای مشخصات تکمیلی با فروشگاه مدرسی در تماس باشید.

نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.